top of page
Bed and Breakfast B&B de Linten Klarenbeek

ONTSTAAN

In 2015 kregen wij - Anneke en Ina - het idee om een huis te kopen aan de rand van een dorp. We wilden dit huis dan in tweeën delen, buren van elkaar worden en samen zorgen voor een B&B waar ook anderen zich thuis voelen. Deze plek moest rust en ruimte uitstralen, gelegenheid bieden als trainings- en/of coachingscentrum en geschikt zijn voor het ontvangen van gasten.

 

Zo startte een zoektocht die bijna een jaar duurde. In 2016 vonden wij dit huis met bijgebouw in Klarenbeek. Het bleek geschikt om aan te passen naar onze wensen. Wij delen deze mooie plek graag met anderen en hebben het huisje in de achtertuin verbouwd tot een comfortabele B&B en shortstay.

 

Naam De Linten

Klarenbeek valt onder de zogenaamde lintdorpen. Een lintdorp is een lang uitgestrekt dorp dat zich heeft ontwikkeld langs bijvoorbeeld een beek of een kanaal. Een lint lijkt ook op een slingerend pad, een levensweg. Ieder mensenleven kent ups en downs. Wij willen een rustplek bieden op dat slingerende levenspad. Een lint wordt ook wel geassocieerd met een feestelijke strik om een cadeau. Een mooie metafoor voor de service en faciliteiten die we bieden.

bottom of page