top of page
Bed and Breakfast B&B de Linten Klarenbeek

FACILITEITEN

De Linten biedt plek aan twee volwassenen. De B&B is een huisje in de tuin van het woonhuis van de eigenaren, met een woon/slaapgedeelte van ruim 45m2. Het is voorzien van een eigen badkamer met douche en wastafel. Er is een apart toilet. Een afscheiding zorgt voor een gescheiden eet-/zit- en slaapgedeelte.

 

Een comfortabele boxspring (1.80/2.10), eethoek en een zithoek met uitzicht op de tuin bieden alle comfort voor één of een aantal relaxte dagen. Er is een televisie en er kan gratis gebruik worden gemaakt van WIFI. Een Dolce Gusto met diverse smaken koffiecapsules en theefaciliteiten zijn aanwezig. De kitchenette is geschikt voor beperkte kookgelegenheid. Op verzoek wordt een bureau met bureaustoel geplaatst waardoor ook de zakelijke reiziger uitstekend gebruik kan maken van B&B de Linten.


Gasten kunnen gebruik maken van het zwembad (3,75 meter en 1,20 diep) met ligstoelen om van de zon te genieten en af te koelen in het frisse water. Fietsen zijn te huur of eigen fietsen kunnen in de garage worden gestald. Er is ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Bbq en wasmachine zijn tegen vergoeding beschikbaar.

Het ontbijt staat klaar in de koelkast en bestaat uit eieren, fruit, yoghurt, jus d’orange, vleeswaren, kaas en zoet beleg. Alles vers bereid of van de warme bakker, slager en boerderijwinkel. Het heerlijke verse brood wordt 's morgens gebracht.

 

Huisdieren en roken in de B&B zijn niet toegestaan.

bottom of page